Det Kan Vi

Det kan vi

Smedearbejdet er en af vores kerneydelser, og vi mestrer både tegnearbejdet og håndværket. Vi arbejder med CNC-drejning og -fræsning, klip og buk samt gnistbearbejdning. Desuden konstruerer og designer vi maskiner, tegner i 3D CAD og er effektive til flytning af produktionsanlæg.

Vi har rigtig mange ting under samme tag. Nogle vil måske sige for mange – men vi har altid set det som en fordel, at beherske mange processer internt. Det giver dig, som kunde, en kortere leveringstid og en væsentligt reduceret reaktionstid ved ønsket om optimeringer og ændringer.

Opgaverne kan udføres som totalløsninger inkl. el-arbejde og styringer med dertil hørende CE-mærkning. I vores montagehaller kan maskinerne monteres og testes, så de er klar til produktion, inden de forlader fabrikken.

En del af produktionen udgør specialmaskiner efter kundetegninger, diverse klejnsmede- og maskinarbejdere som underleverandører samt vedligeholdelse- og reparationsopgaver på maskiner og produktionsanlæg.

Vores veluddannede håndværkere er klar til den næste udfordring, og vi vil meget gerne lade det komme an på en prøve, at løse Jeres næste opgave.