Robot løsninger

FRANKA PANDA ROBOT

Forhandler af fremtidens Cobot


Hos P.K. Jeppesen forhandler vi en fremtidssikret og innovativ robotløsning af typen collaborative robot eller Cobot. Den tysk-designede og -producerede Franka Emika Panda Robot er en nyskabelse inden for denne robottype.

Franka Emika Panda Robot er fremtidens Cobot med et design og en funktionalitet, der gør den let at integrere i produktionen. Det er en universal 3-kilos håndteringsrobot, der udmærker sig med sine syv akser og tryksensorer i alle led, hvilket gør den utrolig følsom, når den møder modstand.

Softwaren er baseret på Apps, som løbende udvikles og udbygges. De nyeste Apps og opdateringer placeres i Franka World, en skybaseret markedsplads, hvor de er nemt tilgængelige for brugerne af Franka Emika Panda Robot. Det betyder, at cobotten hurtigt kan omstilles til nye funktioner fx at gribe, tilslutte, indsætte og skrue. Der kan udarbejdes individuelle apps til den enkelte produktionsproces, eller de eksisterende apps kan tilpasses til at tage højde for særlige parametre i processen.

Franka Emika Panda Robots er en fleksibel og brugeroptimeret automationsløsning, der imødekommer nutidens og fremtidens krav om kvalitet, præcision, effektivitet og hurtig omstilling.

Se Franka Emika Panda Robots mange anvendelsesmuligheder i de vedhæftet videoer eller kontakt os for en livedemonstration i vores showroom i Næstved.

Download brochure her

Download datablad her